Ove subote preporučujemo na televiziji

01.04.2023.

06:50

Autor: HRT

Ilustracija

Ilustracija

Foto: Matko Švarc / HRT

Iz programa HTV-a ove subote, među ostalim, preporučujemo.

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

U drugoj emisiji 12. sezone showa Zvijezde pjevaju parovi izvode pop i šansonu. No, jedan par će zahvaljujući bodovima koje će skupiti na osnovi ocjena žirija i telefonskih glasova gledatelja, napustiti ovo veselo glazbeno natjecanje. Emisija je na rasporedu u 20:15. 

Opasan let britanskog redatelja Simona Westa koji je Nicolasa Cagea definitivno uvrstio među najtraženije američke glumce, a redatelju Westu omogućio početak unosnog rada u SAD-u. Film vrvi akcijskim scenama i kanonadom specijalnih efekata, osobito onih zvučnih. Akcijski triler ne propustite u 22:50.  

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2) 

Nacionalni park Kluane osnovan je 1972. u jugozapadnom Yukonu i zauzima područje veliko gotovo poput Belgije. Krase ga spektakularni Mt. Logan, najviša kanadska planina koja se uspinje do 5959 metara i najveće ledenjačko polje izvan polarnog područja. Više o njemu u novom nastavku dokumentarne serije dokumentarne serije Čudesna divljina u 20:15. 

U 21 sat ne propustite posljednji dio dokumentarne serije Michael Palin: Putovanje u Irak u kojoj slavni montipajtonovac istražuje i prošlost te zemlje i njezinu tešku sadašnjost. 

U drugoj emisiji retrospektiva ponajboljih trenutaka 30. sezone showa Graham Norton i gosti prisjetit ćemo se slavnih gostiju među kojima su Tom Hanks, Cate Blanchett, Austin Butler, Michelle Yeoh, Hugh Jackman i mnogi drugi. Show je na rasporedu u 21:50.  

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

Jedan je od najboljih filmova legendarnog japanskog redatelja Akire Kurosawe, povijesni spektakl Kagemusha, slijedi u 20:10.  

Komedija/drama Kvadrat uglednoga Rubena Östlunda, koja donosi priču o uglednom kustosu čiji se život okrene naglavačke kada mu nasred ulice ukradu mobitel i novčanik, emitiramo u 23:25. 

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati.  

video thumb

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.    

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: Ilustracija / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!