Ovoga četvrtka preporučujemo na televiziji

08:30 / 26.05.2022.

Autor: HRT

Četvrtak, 26. svibnja na Drugom

Četvrtak, 26. svibnja na Drugom

Foto: Karaula / film

Iz programa HTV-a ovoga četvrtka, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

U 20:10 ne propustite game-showu "Tko želi biti milijunaš?".

Potom slijede zanimljive priče u novom izdanju magazina Puls koji je na rasporedu u 21 sat. Reportažu iz Odese, posljednje velike luke na Crnom moru u rukama Ukrajine, donosi pak vanjskopolitički magazin Agenda: Svijet koji emitiramo u 21:30.

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

Domaća nogometna sezona završava finalom Kupa. Rijeka ili Hajduk? Tko će podići veliko Rabuzinovo sunce? U 19 sati ne propustite prijenos s Poljuda.

U 21:35 prikazujemo hrvatsku crnu komediju Karaula redatelja Rajka Grlića koja je nastala prema romanu Ante Tomića Ništa nas ne smije iznenaditi.


Radna skupina istražuje terapeutkinju koja je možda ključna za povratak zločinačke obitelji. Red vodi svoju istragu. Šesti nastavak devete sezone kriminalističke serije Crna lista slijedi u 23:10. 

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3) 

Dokumentarni film Ključ sreće, priču o životu i radu Ivana Rabuzina, hrvatskog slikara naive svjetskoga glasa, rođenom u selu Ključ pokraj Novog Marofa, gdje je proveo cijeli život te dočekao duboku starost, ne propustite u 21 sat. U 21:25 prikazujemo novo izdanje emisije Svijet klasike, a u 21:55 slijedi prva emisija kronika Queer 2022

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati. 

video thumb

Podsjetimo, od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo emisiju Hrvatska danas.

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: HRT / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!