Ovoga četvrtka preporučujemo na televiziji

24.11.2022.

07:45

Autor: HRT

Tko želi biti milijunaš

Tko želi biti milijunaš

Foto: HRT / HRT

Iz programa HTV-a ovoga četvrtka, među ostalim, preporučujemo.  

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)   

U 20:15 ne propustite novo izdanje popularnog game-showa "Tko želi biti milijunaš?". Svoj pohod na milijun nastavlja natjecatelja Maja Goja koja je u prošlotjednom izdanju kviza osvojila 32.000 kuna i iskoristila sva tri džokera.

Dodjela Nagrade hrvatskog glumišta najsvečaniji je trenutak kazališnog života u Hrvatskoj. I ovogodišnja, jubilarna trideseta, dodjela održat će se tradicionalno u zagrebačkom HNK-u. Drugi dio priredbe možete pratiti od 21:10 na Prvom programu, a prvi dio dodjele na Trećem programu od 20 sati.

U Kulturi s nogu u 23:20  istražujemo kako je naš najveći filmolog Ante Peterlić dobio svoju ulicu, zašto je jedna zagrebačka galerija odabrala baš vikend za središte svog radnog tjedna te kakvu ulogu ima "Stric" u hrvatskoj filmskoj obitelji. Tu je i redoviti Kulturni pregled Rudija Pavlovića.    

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

Od 19:50 prenosimo utakmicu Brazil - Srbija,  a u 22 sata na rasporedu je studijska emisija QATARA. Emisija gledatelje voditi kroz nogometne teme u Katru tijekom trajanja Svjetskoga nogometnog prvenstva.

Tipična noć za veterane na VFW-u (veterani inozemnih ratova) pretvara se u opću bitku za preživljavanje kada očajna djevojka utrči u bar s vrećom ukradene droge...  Akcijski triler Klub ratnih veterana, redatelja Joea Begosa, emitiramo u 23:05.

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

Od 20 sati izravno prenosimo prvi dio priredbe Dodjele Nagrade hrvatskog glumišta iz zagrebačkog HNK. Ovogodišnja, jubilarna 30.,  Nagrada dodijelit će se u 25 kategorija, a dodatne dvije Nagrade za svekoliko umjetničko djelovanje pripast će primabalerini i koreografkinji Maji Bezjak te glumici Vlasti Knezović.


U 21:05 slijedi izvrsna serija Milijarde. U osmoj epizodi četvrte sezone Axe pomaže Rebecci oko poslovnog pothvata, a Chuck se suočava s ministrom pravosuđa... 

Godine istraživanja omogućile su snimateljskoj ekipi dokumentarnog filma Ured 39 - Kimov bankomat, kojeg prikazujemo u 22 sata, jedinstven pristup do upućenih ljudi iznutra, koji otkrivaju najspektakularnije slučajeve i sablažnjive trikove kojima se Sjeverna Koreja već desetljećima služi kako bi izbjegla sankcije UN-a i financirala svoj nuklearni arsenal.

U 23 sata ne propustite poljsku dramu Dekalog 6 redatelja Krzystofa Kieślowskog. Ciklus Dekalog sastoji se od deset jednosatnih filmova u kojima Kieślowski analizira Deset božjih zapovjedi.

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati.   

video thumb

Od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo emisiju Hrvatska danas.  

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.  

HRTi

HRTi

Foto: HRT / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!