Ovoga četvrtka preporučujemo na televiziji

06:33 / 23.06.2022.

Autor: HRT

Četvrtak, 23. lipnja na Prvom

Četvrtak, 23. lipnja na Prvom

Foto: Yellowstone / serija

Iz programa HTV-a ovoga četvrtka, među ostalim, preporučujemo.

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

Kapri - odredište čežnje u plavome moru, drugi nastavak dokumentarne serije Raj na Zemlji ne propustite u 20:10 na Prvom.

U 21 sat prikazujemo dokumentarni film Plavi svijet. Ekipa filma provela je uzbudljivo ljeto s posadom broda pomorske policije u zadarskom otočju. Dok turisti uživaju u suncu, ljetu i idili godišnjeg odmora, policija danonoćno radi i bdije. 

U 23:25 pogledajte četvrtu epizodu serije Yellowstone. Duttonovi bolno proživljavaju godišnjicu majčine smrti, a flashback otkriva koji je uzrok tolike boli kod Beth. Kayce spasi djevojku od opasnosti, no time dovede sina u opasnu situaciju.

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

U 20:10 prikazujemo treću epizodu pete sezone serije Grantchester. Willov spoj u kinu loše završi kad tijekom predstave ubiju kinooperatera. Mračni lik iz prošlosti Jacka Chapmana dolazi mučiti njega i gđu C.

Američki politički triler Trinaest dana ne propustite u 21 sat na Drugom. Istinita priča o događajima koji su nas dijelili od uništenja. 

U 23:25 ne propustite dramu Plesačice (1995.). Vješt redatelj Verhoeven bez problema je iz scenarističkog predloška Joea Eszterhasa izvukao prvorazredan spektakl. Uz prekrasne i nimalo stidljive plesačice među zanimljivosti filma "Plesačice" spada i uloga Kylea MacLachlana, zvijezde Lynchova "Twin Peaksa" i filma "Plavi baršun".

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

U 18:50 prikazujemo, u sklopu emisije Vrijeme je za jazz, snimku koncerta Jazz orkestra HRT-a i Brune Matić pod ravnanjem Mirona Hausera, iz kina Studentskog centra. 

U 21 sat prikazujemo četvrtu epizodu pete sezone serije Preljub. Nou, Margaret i Stacey zbliži zajedničko negodovanje nad Sashom. Noah pokuša sabotirati vezu Helen i Sashe. Whitney i Colin suočavaju se s krizom. Joanie odlazi na groblje.

U 22:45 prikazujemo američku dramu/triler Kolekcionar (The Collector; 1965.). Film je snimljen prema romanu Johna Fowlesa. Freddie Clegg je miran bankovni službenik u Londonu, a hobi mu je skupljanje leptira. Kad mu se život promijeni dobitkom na lutriji, otme lijepu studenticu umjetnosti Mirandu i zatoči je u svojem podrumu... 

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati.  

video thumb

Od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo i emisiju Hrvatska danas.

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: HRT / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!