Ovoga četvrtka preporučujemo na televiziji

07:41 / 05.05.2022.

Autor: HRT

Četvrtak, 5. svibnja na Drugom

Četvrtak, 5. svibnja na Drugom

Foto: Kauboji / film

Iz programa HTV-a ovoga četvrtka, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

U 20:10 ne propustite novo izdanje popularnoga game-showa "Tko želi biti milijunaš?". U večerašnjem kvizu programer Dino Božić iz Zagreba nastavlja svoj pohod na milijun odgovarajući na 12. pitanje - za 125.000 kuna. Budite s nama i provjerite svoje znanje! 

Tko želi biti milijunaš

Tko želi biti milijunaš

Foto: HRT / HRT

U 21 sat u magazinu Puls, među ostalim, pogledajte što 16 mjeseci nakon potresa kažu stanovnici Majskih Poljana. Zašto zapinje obnova? U videoteci multimedijske platforme HRTi možete pogledati i prethodnu emisiju.  

U 21:30 u vanjskopolitičkom magazinu Agenda: Svijet saznajte zašto se Finska i Švedska odriču svoje višedesetljetne neutralnosti. U videoteci multimedijske platforme HRTi možete pogledati i prethodnu emisiju. 

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2) 

U 20:05 ne propuste drugu epizodu dokumentarne serije Žene diktatora. Saznajte kako su živjele, što su voljele prve dame najokrutnijih vladara. 

U 21 sat ne propustite hrvatski film Kauboji redatelja i scenarista Tomislava Mršića. Film je adaptacija istoimene predstave koja je osvojila publiku. Film možete pronaći i u videoteci multimedijske platforme HRTi.  

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

U 20:05 prikazujemo emisiju Izvan formata, koja se bavi umjetnošću i kulturom, u razgovoru u studiju i reportažama otvarajući teme o kojima se nedovoljno govori. Prethodno emitirana izdanje dostupna su na multimedijskoj platformi HRTi.

U 21 sat slijedi dokumentarni film Drugi čovjek - Tihomir Lončar. Ostvarenje iz 2011. godine pripovijeda o samozatajnom slikaru Tihomiru Lončaru, jednom od najboljih pejsažista u hrvatskom slikarstvu iza čijega se mirnog obiteljskog čovjeka krije eruptivni umjetnički rad.  

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati.

Podsjetimo, odnedavno smo počeli i s prikazivanjem nove emisije Hrvatska danas. Emisija se emitira od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20.

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!