Ovoga petka preporučujemo na televiziji

27.01.2023.

07:41

Autor: HRT

Srijeda, 26. siječnja na Drugom

Srijeda, 26. siječnja na Drugom

Foto: Schindlerova lista / film

Iz programa HTV-a ovoga petka, među ostalim, preporučujemo.

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

U talk-showu Daniele Trbović gostuju nagrađivana glumica i pjevačica Renata Sabljak i HRT-ov sportski novinar, urednik i komentator Marko Šapit. Emisija slijedi u 20:15.

U posebnoj emisiji Noć muzeja 2023. koja je na rasporedu u 21:10 na Prvom programu i na multimedijskoj usluzi HRTi iz hrvatskih muzeja i galerija javljaju se reporterke i reporteri Odjela kulture HTV-a te HRT-ovih centara i dopisništava. 

U 22:50 emitiramo potresno svjedočenje o holokaustu, dramu Schindlerova lista. Priča je to o intrigantnom i kompleksnom Nijemcu Oskaru Schindleru izložena stupnjevitim psihološkim profiliranjem koje je istaklo njegov razvojni put od ratnog profitera do osobe koja je spasila stotine života. 

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

U večerašnjem izdanju Krimi petka na Drugom, u 20:15 ne propustite uzbudljivu epizodu žanrovske serije McDonald i Dodds, potom i novi slučaj više inspektorice Vere Stanhope i njezina detektivskog tima. Krimi petak zaključuje posljednji nastavak treće sezone serije Agatha Christie: Kod bijelog konja, koji prikazujemo u 23:25. 

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

Okupljalište elite/Davos te kukci u prehrani teme su novoga izdanja Petog dana, a komenitraju ih Petar Mitrikeski, Lana Bobić, Marijana Bijelić te Matija Štahan. Emisiju ne propustite u 20:05.  

Zaključna, osma sezona megapopularne serije Igra prijestolja opisuje vrhunac dva glavna sukoba u seriji: Velikog rata protiv Vojske mrtvaca i Posljednjeg rata za Željezno prijestolje. U 21:05 prikazujemo prvu epizodu spomenute sezone.

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati. 

video thumb

Od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo emisiju Hrvatska danas. 

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.     

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: Ilustracija / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!