Ovoga petka preporučujemo na televiziji

08:00 / 24.06.2022.

Autor: HRT

Petak, 24. lipnja na Prvom

Petak, 24. lipnja na Prvom

Foto: Onaj osjećaj kad... / film

Iz programa HTV-a ovoga petka, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

U 20:10 ne propustite dramu Tully. Priča prati mladu majku Marlo koja se suočava s izazovima roditeljstva... Kritičari su posebno hvalili izvedbe Charlize Theron i Mackenzie Davis, kao i način na koji je u filmu prikazano roditeljstvo.

Trojica najboljih prijatelja žive u New Yorku i kao većina mladih u dvadesetim godinama imaju problema s održavanjem stabilnih ljubavnih odnosa. Romantičnu komediju Onaj osjećaj kad... pogledajte u 22:25.

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

U 20:05 prenosimo dodjelu nagrada multimedijalnog projekta Moja.hr. Ljepota je, kažu, u očima promatrača. Kako Hrvatska i njezine ljepote izgledaju u očima mladih kreativnih ljudi, doznat ćemo u izravnom prijenosu završnice iz Vinkovaca, grada naših prošlogodišnjih pobjednika, gdje ćemo premijerno vidjeti sve filmove i nagraditi najbolje uratke.

Majka koja je živjela pod velikim pritiskom pronađena je mrtva na mjesnoj tržnici. Dan i Flemming otkrili su da je žena dobila na lotu te da je bila žrtva bračne prijevare... Novu epizodu kriminalističke serije Sommerdahlova ubojstva emitiramo u 21:20. 

Od 22:55 pogledajte sedmu i osmu epizodu 23. sezone serije Nijemi svjedok.

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

Sierra pokušava majčinstvo uskladiti s glumačkom karijerom u usponu... U 21 sat emitiramo novi nastava dramske serije Preljub.

U 22 sata prikazujemo petu epizodu 6A. sezone serije Vikinzi. Norveški kraljevi i jarlovi dolaze na Haraldov teritorij odabrati kralja cijele Norveške... 

U 22:50 slijedi dokumentarni film Propaganda Sjeverne Koreje. Nakon što su mu državni dužnosnici omogućili kontrolirani pristup, redatelj Álvaro Longoria krenuo je u kontrolirani obilazak Sjeverne Koreje kako bi svoje doživljaje usporedio s tipičnim zapadnjačkim prikazom ove nacije.

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati. 

video thumb

Podsjetimo, od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo emisiju Hrvatska danas. 

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: HRT / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!