Ovoga ponedjeljka preporučujemo na televiziji

07:09 / 16.05.2022.

Autor: HRT

Ponedjeljak, 16. svibnja na Prvom

Ponedjeljak, 16. svibnja na Prvom

Foto: Letjeti se mora / dokumentarni film

Iz programa HTV-a ovoga ponedjeljka, među ostalim, preporučujemo.

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

Letenje je možda opasno, ali za njih to je prije svega ljubav i strast! U 20:10 prikazujemo dokumentarac Letjeti se mora koji daje uvid u život četvorice pilota i jedne pilotkinje Hrvatskog ratnog zrakoplovstva. Ekipa filma provela je nekoliko mjeseci s njima na zemlji i u zraku. 

  

Nakon što ga je partner Luka izdao i pobjegao u Njemačku, Frane se odlučio na zadnji, očajnički korak te je kao "mulu" za prijenos droge iz susjedne države iskoristio vlastitu kćer Josipu. Dio je to sadržaja posljednje epizode uzbudljive serije Patrola na cesti koja je na rasporedu u 21:05 na Prvom. Cijelu seriju možete pogledati na našoj multimedijskoj platformi HRTi.

Smješten na obali Rajne, Strasbourg je grad izvanredne graditeljske baštine. Priču o njemu donosimo u dokumentarnoj seriji Tajne francuskih spomenika, koja slijedi u 23:25.

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

Naši stručni gosti i komentatori, među ostalim, donose detaljni pregled hrvatske nogometne lige. Emisiju Stadion prikazujemo u 20:05. Potom je na programu politička drama L. B. J. koja pripovijeda o počecima predsjednikovanja Lyndona B. Johnsona koji je tu dužnost preuzeo nakon atentata na predsjednika SAD-a John F. Kennedyja. 

U 22:40 ne propustite posljednji nastavak osme sezone popularne serije Crna lista sa Jamesom Spaderom i Megan Boone u glavnim ulogama. 

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3) 

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati.

Podsjetimo, od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo emisiju Hrvatska danas.

video thumb

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!