Ovoga utorka preporučujemo na televiziji

07.02.2023.

07:10

Autor: HRT

Utorak, 7. veljače na Prvom

Utorak, 7. veljače na Prvom

Foto: Pametan kao vrana, hrabar kao jež / dokumentarna serija

Iz programa HTV-a ovoga utorka, među ostalim, preporučujemo.

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

Vrane i rođaci im gavrani među najpoznatijim su darkerima životinjskoga carstva. No jeste li znali da su vrane inteligentne kao sedmogodišnje dijete i da ne pamte samo zlo, nego i dobro? Ne propustite u 20:15 pogledajte šesti nastavak dokumentarne serije Roberta Knjaza Pametan kao vrana, hrabar kao jež.

U 21:15 u desetoj epizodi humoristične serije Oblak u službi zakona Jagoda pristane u Gretino ime špijunirati njezinog bivšeg muža koji se iznenada ponovno pojavio...

U novom izdanju emisije Razgovor s razlogom u 23:10 gost je klimatolog i zamjenik glavne ravnateljice Državnog hidrometeorološkog zavoda dr. sc. Ivan Güttler. Emisiju pratite i preko multimedijske usluge HRTi u čijoj videoteci možete pronaći prethodne emisije.   

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

Treći nastavak dokumentarne serije Japan s Joannom Lumley emitiramo u 20:15. Joanna putuje na otok Shikoku kako bi se zaputila na hodočašće. Posjetit će nekoliko hramova ne bi li bolje razumjela japanski budizam...

U 21:10 ne propustite sportsku drama Sezona iz snova. Film je nastao prema istinitoj priči o ženskom odbojkaškom timu West High Schoola. Glume Erin Moriarty, Helen Hunt, William Hurt i Danika Yarosh.

Šesta sezona američke kriminalističke serije u kojoj je glavni lik Ray Donovan čovjek koji obavlja prljave poslove i čisti "nered" koji za sobom ostavljaju poznati, na rasporedu je u 22:55. U seriji glume Liev Schreiber, Eddie Marsan, Dash Mihok, Katherine Moennig, Pooch Hall, Graham Rogers, Kerris Dorsey, Devon Bagby, Susan Sarandon, Jon Voight...   

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

Katarina odlučuje snage koje bi suzbile ustanak zadržati na turskom bojištu... Drugu epizodu treće sezone povijesne serije Katarina Velika: Samozvanci pogledajte u 21:05.  

Dokumentarni film Korijeni tiranije istražuje djetinjstvo i mladost nekih od najgorih diktatora 20. i 21. stoljeća. Ti mladenački portreti ocrtavaju buduću bit apsolutne moći koju će jednoga dana postići. Film prikazujemo u 21:55. 

U 22:55, u ciklusu Večer tisuću nagrada, emitiramo komediju/dramu Seanse. Film je na Filmskom festivalu Sundance 2012. godine osvojio nagradu publike i posebnu nagradu žirija za cijeli glumački ansambl. Dobio je iznimno pozitivne ocjene kritičara, a posebno su hvalili glumu Helen Hunt i Johna Hawkesa. Helen Hunt nominirana je za najbolju sporednu glumicu na 85. dodjeli nagrade Oscar.

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati.  

video thumb

Od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo emisiju Hrvatska danas.

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.  

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: Ilustracija / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!