12:24 / 15.11.2021.

Autor: HRT

Puls

Četvrtkom na Prvom

Četvrtkom na Prvom

Foto: Puls / HRT

I ovoga četvrtka, 18. studenoga na Prvom programu u 21:40 ne propustite novo izdanje magazina Puls koji na na Dan sjećanja donosi nove priče.

Epidemija u Hrvatskoj bukti. Ravnatelj splitskog KBC-a upozorio je da mjesta u bolnici ima, ali liječnici i medicinske sestre su iscrpljeni. Karmen Šore sa snimateljskom ekipom provela je nekoliko sati u jedinici intenzivnog liječenja COVID pozitivnih bolesnika splitske bolnice i svjedočila bitci za svaki život koja se ondje neumorno vodi.

Želite doživjeti hrabrost vukovarskih heroja? Uskoro ćete moći. Sanja Pražen donosi priču o vukovarskom branitelju Damiru Plavšiću, koji je potaknuo stvaranja videoigre koja nas vodi u bitku za Vukovar.

Kao jedan od najtraženijih ratnih snimateljima s ovih prostora, obišao je i naša i strana ratišta. Danas se, podjednako strastveno, Mario Romulić bavi poljoprivredom, i to biodinamičkom, zbog koje rijetko napušta imanje u Baranji, a posjetila ga je Martina Validžić.

video thumb

Urednica i voditeljica je Morana Kasapović, a urednica projekta Maja Tokić.

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!