13:18 / 24.01.2022.

Autor: HRT

Puls

Četvrtkom na Prvom

Četvrtkom na Prvom

Foto: Puls / HRT

U četvrtak, 27. siječnja, na Prvom programu u 21 sat ne propustite novo izdanje magazina Puls.

U Pulsu donosimo:

Mentalno zdravlje još je tabu tema. Ipak, rijetki o njoj hrabro progovaraju poput naše sugovornice Karle Kuzle, koja je o svojem iskustvu otvoreno razgovarala s Andreom Ćakić. Ne jadikuje, jedino je tužna što nikad neće upoznati "autentičnu sebe", onakvu kakva je mogla postati da se nije razboljela tako rano...

Ponekad vrijedi zastati i prisjetiti se tko su ljudi koji stoje iza građevina i znamenitosti kojima se divimo. Moramo se i zapitati što bi nam još podarili da nisu došla mračna i strašna vremena. Na Međunarodni dan sjećanja na žrtve holokausta urednica glasila židovske zajednica Nataša Barac i naš kolega Matija Benić vode nas u sasvim posebnu šetnju Zagrebom.

video thumb

Svojim je karikaturama uspjela pogoditi samu srž svakodnevnog života tipičnog hrvatskog bračnog para pa su "Oni" završili i u knjigama. Njezin prvijenac "U malu je uša đava" ne silazi s ljestvica najčitanijih knjiga pa bi trebao zaživjeti i na daskama splitskog HNK. Svestrana splitska umjetnica Tisja Kljaković Braić nerado staje pred kameru, ali našu Karmen Šore nije mogla odbiti.

Urednica i voditeljica je Morana Kasapović, a urednica projekta Maja Tokić.

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!