Puls - priče s potpisom

03.08.2022.

18:15

Autor: HRT

Puls

Puls

Foto: HTV / HRT

Voljeli lov ili ne,  ovaj pođite s nama, jer u novom izdanju Pulsa - priča s potpisom u ponedjeljak 8. kolovoza na Drugom u 17:40 lovimo koralje, olupine, oluje...

Što je opasnost, njemu nije strano, ali strast prema morskim dubinama sve nadjača. Rijetke vodi sa sobom, a nas je poveo. Zaronili smo s lovcem na koralje. 

Ne znamo tko to stare automobile odbacuju u prirodu, ali znamo tko su ljudi koji ih uklanjaju. S puno energije i volje Romeo Ibrišević i članovi udruge Zelene stope rade ono što državne službe ne stignu, ne mogu ili za to ne mare.

Njihova su ljubav - priroda, vrijeme i prognoze, a strast lov na vremenske nepogode. Oni su meteorolozi amateri. Ne skrivaju se od bure, kiše i snijega. Naprotiv, jure im ususret.

Urednica i voditeljica je Morana Kasapović, a urednica projekta Maja Tokić.

Puls - priče s potpisom na području RH možete pratiti i preko multimedijske usluge HRTi, a emitirane priče dostupne su i u videoteci platforme.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!