Puls - priče s potpisom

09.08.2022.

14:23

Autor: HRT

Puls

Puls

Foto: HTV / HRT

Neke su životne priče toliko moćne i dobre da ih vrijedi ponovno pogledati. Zato smo u novom izboru Pulsovih priče s potpisom, u ponedjeljak 15. kolovoza na Drugom u 17:35,  izabrali reportaže koje će vas i opustiti i zabaviti i ganuti.

Monika Herceg nije ostala na mjestu koje joj je život u startu namijenio. Odrasla je u selu Pecki pokraj Petrinje. Djetinjstvo provela u izbjeglištvu u Velikoj Gorici. Danas je fizičarka koja piše poeziju, ovjenčana brojnim nagradama. 

Sve je u životu vodilo onomu što je danas. Otac ribar, majka kreativka u kuhanju, otvorili su konobu, i što je drugo David Skoko mogao postati nego kuhar. Ali voli on i motore, teretanu, tetovaže. Kada smo ga posjetili, otkrio nam je - kakav je zapravo.

Lako nam je danas rashladiti piće ili čuvati namirnice. No nekada za ljetnih vrućina to nije bilo nimalo jednostavno. Ekipa HGSS-a iz Makarske i speleolozi, u pratnji naše ekipe, prije nekog su vremena nakratko oživjeli taj stari običaj i pošli "usić leda".

Urednica i voditeljica je Morana Kasapović, a urednica projekta Maja Tokić.

Puls - priče s potpisom na području RH možete pratiti i preko multimedijske usluge HRTi, a emitirane priče dostupne su i u videoteci platforme.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!