QATARA, emisija posvećena Svjetskom nogometnom prvenstvu

11.11.2022.

16:02

Autor: HRT

Studijska emisija

Studijska emisija

Foto: QATARA / HRT

Od nedjelje, 20. studenog na Drugom programu u 15:30 prikazujemo novu studijsku emisiju Qatara. Emisija će gledatelje voditi kroz nogometne teme u Katru tijekom trajanja Svjetskoga nogometnog prvenstva koje će u nekim danima trajati od ranog jutra do kasno navečer.  Tako će posebne emisije u prvih sedam dana započinjati u 10:30 i trajati sve do 23 sata.  

video thumb

- Popunit ćemo prostor između utakmica raznim sportskim i informativnim sadržajima, javljanima iz Katara uživo i studijskim analizama. Gledatelji će tako cijeli dan imati kompletnu sliku Svjetskog nogometnom prvenstva, a Drugi program HTV-a bit će potpuno u znaku nogometa. Kao i uvijek središnji dio programa bit će večernja emisija Qatara u trajanju od 19:30 do 23 sata, izjavio je urednik emisije Stjepan Balog.

- Voditeljsku ekipu čini već dokazana ekipa iz prijašnjih projekata Ivan Dorian Molnar i Robert Ferlin. Pojačali smo i ekipu studijskih analitičara tako će nas kroz prvenstvo voditi Anton Samovojska, Tomislav Ivković, Mario Carević, Zoran Zekić, a sudačkom problematikom bavit će se Marijo Strahonja uz komentare i analize Nenada Bjelice, Joška Jeličića i Tomislava Stipića. Moja topla preporuka je uzmite godišnji odmor ako možete i uključite Drugi program Hrvatske televizije, kazao je Balog.

Ivan Dorian Molnar i Robert Ferlin

Ivan Dorian Molnar i Robert Ferlin

Foto: HTV / HRT

Svaki dan, od početka Svjetskog prvenstva u nogometu, 20. studenoga, do njegovog završetka, 18. prosinca, budite uz emisiju Qatara i Drugi program HTV-a koji će biti cijeli u znaku nogometa. 

Urednik projekta je Marko Šapit.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!