Rekonstrukcija: Zabranjeno pušenje

19.07.2022.

16:30

Autor: HRT

Sejo Sexon

Sejo Sexon

Foto: promo / promo

Čemu ostati u Zagrebu kad se može snimati pored Miljacke, bila je to motivacija za snimanje Zabranjenog pušenja. Danijel Bilić Tarzan otišao je u goste Seji Sexonu na Koševo. Više u Rekonstrukciji, u ponedjeljak 1. kolovoza u 19 sati na Drugom. 

Pekla se tamo janjetina na ražnju, priključila se cijela ulica. Vozili smo jugo 45, a onda se dogodila prava eureka, upoznali smo Žugu, onog pravog Žugu koji je s Pišonjom krenuo u Zaostrog. I Pišonji smo ušli u trag, ali to je tajna koju će otkriti samo oni koji pogledaju emisiju.

Jednostavno, emisija u kojoj gostuju predstavnici kulturnog pokreta Novi primitivizam i koji su sudjelovali u stvaranju Top liste nadrealista ne može biti loša, ona može samo biti posebna. Pogledajte o čemu se radi.

Autor i kreativni producent emisije iz 2012. godine je Robert Knjaz. Voditelj je Daniel Bilić, a urednica Snježana Nožinić.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!