14:26 / 07.05.2021.

Autor: HRT

Rotterdam: Izbor za pjesmu Eurovizije 2021., finale

Subota, 22. svibnja na Prvom

Subota, 22. svibnja na Prvom

Foto: Rotterdam / Izbor za pjesmu Eurovizije 2021.

U subotu, 22. svibnja na Prvom programu u 21 sat uživajte u prijenosu finala Izbora za pjesmu Eurovizije 2021. iz Rotterdama. Prijenos pratite i na Drugom programu Hrvatskoga radija, preko multimedijske usluge HRTi kao i na web stranici HRT-a. Glasujte za svoje favorite u ovom najvećem glazbenom televizijskom događaju na svijetu i ne propustite raznolikosti i posebnosti brojnih izvedbi.

video thumb

Velika završnica ovogodišnjeg 65. natjecanja za pjesmu Eurovizije održava se kao i poluzavršnice u Ahoy Areni, a trodnevnim zabavnim programom gledatelje će voditi glumica i voditeljica Chantal Janzen, pjevačica i voditeljica Edsilia Rombley i pjevač, voditelj i nizozemski komentator Eurosonga Jan Smit te beauty blogerica i YouTube zvijezda Nikkie de Jager

Za pobjedu na Eurosongu natječe se 20 zemalja koje su svoj nastup izborile u poluzavršnicama, zatim zemlja domaćin, Nizozemska, koja je to osigurala pobjedom na Eurosongu 2019. godine, kao i pet zemalja koje su u završnici izravno: Ujedinjeno Kraljevstvo, Francuska, Italija, Njemačka i Španjolska.

Podatke kako glasovati možete potražiti na ttx stranicama.

Komentator je  Duško Ćurlić, urednica prijenosa Lidija Šprajc, a voditeljica projekta Uršula Tolj.

Subota, 22. svibnja na Prvom

Subota, 22. svibnja na Prvom

Foto: logo / Izbor za pjesmu Eurovizije 2021.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!