Samo lagano

13:25 / 28.04.2022.

Autor: HRT

Subotom na Drugom

Subotom na Drugom

Foto: Dinko Cepak / HRT

Novo izdanje emisije Samo lagano na rasporedu je u subotu 30. travnja na Drugom programu u 16:30.

Ovoga puta "rušimo stereotipe"! Zato ćemo vas potaknuti da "razmišljate izvan okvira", da pokušate učiniti nešto drukčije od uobičajenoga. Da budete "svoji", bez obzira koliko vaše želje i nastojanja bili neuobičajeni.

Pogurat ćemo vas, ali samo lagano, kroz naše zanimljive, zabavne i motivirajuće priče!

Prva od njih je ona glumca Dušana Bučana i njegovoj farmi, a drugu nam donosi modna kreatorica Anja Stehlik, jedina žena dizajnerica muških odijela u Hrvatskoj.

Kućanac Leon jedan je od muškaraca koji se ne groze kućanskih poslova, a Dina i Marin promijenit će vam pogled na biranje lokacije za gradnju kuće za odmor.

Donosimo vam i novi pogled na muško-žensku komunikaciju, a naš Šime Sušić kao uvijek mijenja perspektivu na gastronomsku ponudu - ovaj put turopoljskog kraja...

Ipak, vi učinite uobičajeno pa i ovoga tjedna budite s nama i...Samo lagano!

Voditeljica je Mirna Dvorščak, urednica i scenaristica emisije Silva Skender, redateljice Anamaria Corazza i Vesna Luković Žarn, producent Damir Hanžek, a urednica projekta Maja Tokić

Emisiju na području RH pratiti možete i preko multimedijske usluge HRTi. U videoteci platforme dostupna su emitirana izdanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!