Samo lagano

28.03.2023.

13:56

Autor: HRT

Mirna Dvorščak

Mirna Dvorščak

Foto: Dinko Cepak / HRT

Petkom na Drugom programu u 18:45 družimo se uz zabavne, zanimljive, motivirajuće priče, koje će vas sigurno potaknuti da zastanete, duboko udahnete i razmislite prije nego što učinite sljedeći korak.

U petak, 31. ožujka pogledajte: Oni koji dolaze i tek započinju svoje "velike životne priče" najčešće su uvjereni da su spremni, da znaju i mogu... pa ne slušaju savjete onih koji su tu već dugo, i imaju i znanje i iskustvo.

I nije im za zamjeriti jer mladost prate velike želje i ogromna energija...

Međutim, ima i onih koji su spremni nastaviti već uhodanim putem, slijediti obiteljsku tradiciju ili jednostavno slušati iskusnije, pa pustiti da ih vode.

Uostalom, neke od najzanimljivijih životnih, ali i profesionalnih priča nastale su i nastaju kad se udruže entuzijazam, energija i beskrajna volja onih koji dolaze - sa znanjem, mudrošću i iskustvom.

Nadamo se da će vam današnje priče promijeniti perspektivu, učiniti da razmislite o svojim budućim koracima. A kamo god krenuli, naš je savjet da proučite "mapu" ranije ucrtanih iskustava.

Voditeljica je Mirna Dvorščak, scenaristica Silva Skender, redateljice Anamaria Corazza i Vesna Luković Žarn, producent Damir Hanžek, a urednice projekta Silva Skender i Maja Tokić.  

Emisiju pratiti možete i preko multimedijske usluge HRTi. U videoteci platforme dostupna su emitirana izdanja. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!