Samo lagano

29.05.2023.

16:38

Autor: HRT

Petkom na Drugom

Petkom na Drugom

Foto: Dinko Cepak / HRT

Petkom na Drugom programu u 18:45 družimo se uz zabavne, zanimljive, motivirajuće priče, koje će vas sigurno potaknuti da zastanete, duboko udahnete i razmislite prije nego što učinite sljedeći korak.

U emisiji 2. lipnja govorit ćemo o mobitelima, neizostavnom dijelu naše svakodnevice. I onome što uglavnom izbjegavamo priznati - o ovisnosti koju smo zbog njih razvili. Ne ispuštamo ih iz ruku, jer smo uvjereni da nas neprekidna dostupnost - informacijama i šarenim sličicama - čini sretnima. Ali istina je suprotna! Zbog toga trpi naš stvarni svijet, odnosi s prijateljima i obitelji...

Pa onda, neka današnja emisija i sve što ćemo u njoj ispričati bude poziv na "buđenje", početak našeg "života bez mobitela". Zato budite s nama.

Voditeljica je Mirna Dvorščak, scenaristica Silva Skender, redateljice Anamaria Corazza i Vesna Luković Žarn, producent Damir Hanžek, a urednice projekta Silva Skender i Maja Tokić.  

Emisiju pratiti možete i preko multimedijske usluge HRTi. U videoteci platforme dostupna su emitirana izdanja. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!