Sunčana strana Prisavlja - Plesnjak na Prisavlju

30.07.2022.

13:44

Autor: HRT

Nedjelja, 14. kolovoza na Prvom

Nedjelja, 14. kolovoza na Prvom

Foto: Sunčana strana Prisavlja / HRT

Prihvatite poziv na ples u nedjelju 14. kolovoza od 21:05 jer plesnjak je na Prisavlju i Prvom programu HTV-a! Na Sunčanoj strani Prisavlja prizvali smo atmosferu plesa, a kako su se gledatelji na livadi rasplesali bez obzira na plesno znanje ili dob, sigurno ćete zaplesati i vi. 

video thumb

Doajeni Drago Diklić i Miro Ungar, vratit će nas u zlatno doba plesnjaka, Marko Tolja, Ervin Baučić i Vanna otpjevat će nam najveće plesne hitove. Uz disco, sambu, jive i rock'n'roll rasplesat će vas Sabrina Hebiri, Petra Oreč, Bruna Oberan, Eni Jurišić, Josip Palameta, Nermin Puškar, Vjeko Ključarić, Igor Drvenka, Filip Rudan, Stjepan Lach i Daniel Jurišević, a sve to uz pratnju benda "A strane" pod vodstvom Nikše Bratoša i Jazz orkestra HRT-a kojim ravna dirigent Miron Hauser.

U repertoarno bogatoj večeri moći će se tako čuti pjesme "Sway" (Dean Martin), "Još samo večeras" (Drago Diklić), "Candyman" (Christina Aguilera), "Ching, Ching, Ching" (Ivo Robić), "C'mon Everybody" (Elvis Presley), "Smokvica" (Tajči), "Daddy Cool" (Boney M.), "Crazy Little Thing Called Love" (Queen), "Everybody Needs Somebody" (The Blues Brothers), "Locked Out of Heaven" (Bruno Mars) "Ne spavaj mala moja" (Bijelo dugme), "Sex Bomb" (Tom Jones), "Ti si mi u mislima" (Dino Dvornik), "Rock Around the Clock" (B. Haley & His Comets), "Stayin' Alive" (Bee Gees) i druge.       

Rasplesali su se i voditelji ove plesne večeri: Barbara Kolar, Iva Šulentić, Doris Pinčić, Duško Ćurlić, Mirko Fodor, Ivan Vukušić te njihovi radijski kolege, Miljenko Cvitković i Vojo Šiljak, a uz brojne plesače i koreografije koje su osmislili Valentina Walme i Nicolas Quesnoit u plesu za sve generacije uživat ćete i vi.

Ne zaboravite, ples uistinu zbližava ljude zato budite na Prvom i zaplešite!

Majstor rasvjete Marko Foretić, režiser Ivan Miladinov, scenograf Igor Juras, a montažer Hrvoje Mršić i Tihomir Tonžetić

Čeka vas prekrasna večer plesa, zabave i glazbe na Sunčanoj strani Prisavlja uz  Plesnjak na Prisavlju i Hrvatsku radioteleviziju.

Osim na Prvom programu HTV-a, Plesnjak na Prisavlju moći ćete pratiti i na našoj multimedijskoj platformi HRTi u čijoj su videoteci i emitirani sadržaji "Sunčane strane Prisavlja" iz prethodnih godina.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!