10:03 / 08.04.2021.

Autor: HRT

Vladimir Kočiš Zec i gosti, snimka koncerta (2. dio)

Nedjelja, 11. travnja na Drugom

Nedjelja, 11. travnja na Drugom

Foto: Vladimir Kočiš Zec i gosti / HRT

U nedjelju, 11. travnja na Drugom programu u 19:15 prikazujemo snimku koncerta Vladimir Kočiš Zec i gosti. Rado kažemo - pjesme nikada dovoljno. Stoga vam donosimo drugi dio koncerta, održanog 6. studenoga 2018., našeg cijenjenog glazbenika koji jednostavno pjeva i živi. 

Popularni zagrebački dečko, Vladimir Kočiš Zec, ovim koncertom proslavio je 70 godina života i 50 godina umjetničkog rada.

Glazbeniku i skladatelju, gitaristu i pjevaču bio je to treći solistički koncert u KD Vatroslava Lisinskog za koji je pomno odabrao koncertni program.

Pjevao je drage nam uspješnice: Zdigni glavu gori, Malena, Dunjo mirisna, Tonka, Milena, Za dobra stara vremena... U pratećem sastavu bili su sjajni glazbenici i njegovi glazbeni suradnici.

Gosti su: Massimo, Mirko Švenda Žiga, Jasna Zlokić, i poznati nam članovi Novih fosila, Sanja Doležal i Marinko Colnago.

Urednica jeb Lejdi Oreb, redatelj Tvrtko Grgić, producent Neven Matej Domljan.

Emisiju pogledajte i putem multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!