13:48 / 20.09.2021.

Autor: HRT

Volim Hrvatsku

Nedjelja, 26. rujna na Prvom

Nedjelja, 26. rujna na Prvom

Foto: Volim Hrvatsku / HRT

U nedjelju 26. rujna u 17:40 na Prvom programu krećemo s novom sezonom zabavne emisije Volim Hrvatsku!  Devetom! Veselo i raspjevano "putujemo" Hrvatskom uzduž i poprijeko s Mirkom Fodorom, Antom Gelom i njegovim bendom, kapetanima Navojec i njihovim gostima.

video thumb

Glumci, glazbenici, sportaši, njih 90, u petnaest emisija zaigrat će dobro nam poznate igre - kolo sreće, sretan rođendan, poznati sunarodnjaci, premetaljke, pokazat će nam koliko znaju o sportu, televiziji, filmu, domaćoj glazbi.

Nedjelja, 26. rujna na Prvom

Nedjelja, 26. rujna na Prvom

Foto: Volim Hrvatsku / HRT

U prvoj emisiji svoje će znanje na Goranovoj strani pokazati: veslač Patrik Lončarić, frontmen grupe Vigor Mario Roth te operna pjevačica i glumica Sandra Bagarić. Na Bojanovoj strani - veslač Anton Lončarić, glumica Erna Rudnički i "oko sokolovo" Marijo Strahonja.

Scenarist je Alen Đurica, redatelj Ivan Miladinov, a urednica projekta je Andrijana Škorput.

Emisiju osim na Prvom programu možete pratiti na području RH i preko multimedijske usluge HRTi , a moći ćete je pronaći i u Programskom vodiču 72 sata nakon emitiranja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!