10:07 / 02.02.2021.

Autor: HRT

Volim Hrvatsku

Nedjeljom na Prvom

Nedjeljom na Prvom

Foto: Volim Hrvatsku/7. sezona

Pobjeda u četvrtoj emisiji i ozbiljno vodstvo kapetana Gorana u novoj sezoni. Tko će biti vještiji i pokazati više znanja u petoj? Reprizno izdanje 7. sezone popularne emisije emitiramo u nedjelju 7. veljače na Prvom programu u 17:40.

U Bojanovoj ekipi igraju Sabrina Hebiri, Bojan Jambrošić Izabela Martinović. Na Goranovoj strani su Lucija Stefanija Glavić Mandarić, Anastasija Jankovska, Robert Mareković.

Pogledajte kako su se snašli u igri asocijacija, tko je pokazao više znanja u igrama pogodi pjesmu, TV i film, sport ... kome je ovaj put bilo naklonjeno kolo sreće.

Zaigrajte, zapjevajte i navijajte! Pridružite se kapetanima Navojec, Mirku Fodoru i njihovim gostima u nedjelju na Prvom.

Volim Hrvatsku - najbolja zabava za kraj vikenda!

Scenarist je Alen Đurica, redatelj Ivan Miladinov, a urednica projekta je Andrijana Škorput.

Emisiju osim na Prvom programu možete pratiti na području RH i preko multimedijske usluge HRTi , a moći ćete je pronaći i u Programskom vodiču 72 sata nakon emitiranja.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!