Volim Hrvatsku - 11. sezona

12.09.2023.

13:42

Autor: HRT

Veseli i zabavni šou Volim Hrvatsku i ove jeseni na Prvom! Jedanaestu sezonu s već poznatom ekipom - kapetanima Goranom Navojcem i Dušanom Bućanom te voditeljem Mirkom Fodorom - i njihovim gostima igramo poučne igre, testiramo znanje, pjevamo, plešemo, zabavljamo se. Prvu emisiju 11. sezone pogledajte u nedjelju, 24. rujna na Prvom programu u 17:40.

Nedjelja, 24. rujna na Prvom

Nedjelja, 24. rujna na Prvom

Foto: Volim Hrvatsku / 11. sezona emisije

U svoje će timove i ove godine kapetani okupiti poznate sportaše, pjevače, glazbenike, glumce i voditelje, koji će se nadmetati u zanimljivim igrama - pantomimi, prepoznavanju glazbenih hitova, poznatih sunarodnjaka, starih i neobičnih hrvatskih riječi.

Hrabro će pokazati i kakvo im je opće znanje u igrama liste, pogodi fotografiju i sretan rođendan, a u posljednjoj igri o pobjedniku će se uobičajeno "pitati" i kolo sreće.

Za ritam, štimung, pjesmu i ove su sezone zaduženi Ante Gelo, njegov bend i sjajni pjevači - Iva Ajduković, Bruna Oberan i Alen Đuras.


Nedjelja, 24. rujna na Prvom

Nedjelja, 24. rujna na Prvom

Foto: Volim Hrvatsku / 11. sezona emisije

U prvoj emisiji u Dušanovu timu igraju: daljinska plivačica Dina Levačić, glumica Ana Vučak Veljača i glumac Hrvoje Kečkeš.

Na suprotnoj strani, u Goranovu, glumice Mirna Mihelčić i Ecija Ojdanić te glumac Paško Vukasović.

Nedjelja, 24. rujna na Prvom

Nedjelja, 24. rujna na Prvom

Foto: Volim Hrvatsku / 11. sezona emisije

Scenarist je Alen Đurica, redatelj Ivan Miladinov, a urednica projekta je Andrijana Škorput.

Emisiju, osim na Prvom programu, možete pratiti na području RH i preko multimedijske usluge HRTi , a moći ćete je pronaći i u Programskom vodiču 72 sata nakon emitiranja.

Galerija
Nedjelja, 24. rujna na Prvom  , Foto: Volim Hrvatsku/11. sezona emisije
Nedjelja, 24. rujna na Prvom, Foto: Volim Hrvatsku/11. sezona emisijeNedjelja, 24. rujna na Prvom  , Foto: Volim Hrvatsku/11. sezona emisijeNedjelja, 24. rujna na Prvom  , Foto: Volim Hrvatsku/11. sezona emisijeNedjelja, 24. rujna na Prvom  , Foto: Volim Hrvatsku/11. sezona emisijeNedjelja, 24. rujna na Prvom  , Foto: Volim Hrvatsku/11. sezona emisijeNedjelja, 24. rujna na Prvom  , Foto: Volim Hrvatsku/11. sezona emisije

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!