170 godina HGK - koncert "Tradicija za budućnost", prijenos

30.04.2022.

14:34

Autor: HRT

Nedjelja, 8. svibnja na Drugom

Nedjelja, 8. svibnja na Drugom

Foto: 170 godina HGK - koncert "Tradicija za budućnost", prijenos / HRT

U povodu 170 godina Hrvatske gospodarske komore, u nedjelju 8. svibnja na Drugom programu u 20:05, prenosimo koncert Tradicija za budućnost. 

Koncertom u KD Vatroslava Lisinskog obilježava se 170-godišnja suradnja, zajedništvo i nastojanja da u toj suradnji s gospodarstvenicima HGK stvara okruženje koje će pridonijeti boljoj kvaliteti života svih građana. HGK je oduvijek partner poduzetništvu i podrška gospodarstvenicima u poslovnom putu, rastu i razvoju.

U prijenosu na HRT-u uživajte uz pjesme ansambla LADO, klape Kaše, Jure Brkljače, Viktorije Kulišić Đenke, Filipa Hozjaka, Vande Winter, Vlatke Kopić Tene, Josipe Lončar, Elis Lovrić, Blanke Došen, dua Hojsak & Novosel te Drage Diklića uz pratnju Tamburaškog orkestra HRT-a pod ravnanjem maestra Siniše Leopolda. Voditeljice koncertne večeri su Jelena Glišić i Iva Šulentić.

video thumb

Moto jubileja HGK, pa tako i koncertne večeri je: "Budućnosti i inovacija nema bez novih generacija i zato slavljenjem tradicije želimo pomoći onima kojima su okolnosti otežale iskorak u samostalan život, uvjereni kako će društvu vratiti još više - znanjem, angažmanom, poslovnim inicijativama te vjerom da zajedno možemo stvoriti bolje društvo."

Producent prijenosa je Mate Letica, redateljica Mirena Stijačić, a urednik Nikola Kristić

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!