5.com s Danielom: Zoran Predin i Borna Ćorić

21.09.2021.

17:35

Autor: HRT

Zoran Predin, Daniela Trbović i Borna Ćorić

Zoran Predin, Daniela Trbović i Borna Ćorić

Foto: Renato Branđolica / HRT

U prvu ovosezonsku emisiju 5.com s Danielom, u petak 24. rujna u 22:30 na Prvom programu HTV-a, stižu glazbenik, kantautor i pisac Zoran Predin te vrhunski sportaš i tenisač Borna Ćorić.

video thumb

Zoran Predin će u emisiji govoriti o svojem prvom romanu Mongolske pjege, zašto je novi album Gastarbajter trubadur na čekanju te jesu li ga zamijenili u rodilištu. Saznat ćemo sve o Predinovu statusu docenta i o tome u kakvoj su vezi fileki i muškost.

5. com s Danielom - 24. rujna na Prvom

5. com s Danielom - 24. rujna na Prvom

Foto: Renato Branđolica / HRT

Borna Ćorić će govoriti o svojem najdužem odmoru u životu i o svom perfekcionizmu. Saznat ćemo što sve radi lijevom rukom i što će raditi kad više neće raditi. Otkrit će nam sve o nemoralnim ponudama koje dobiva u inbox.

Galerija
Zoran Predin i Borna Ćorić, Foto: Renato Branđolica/HRT
Zoran Predin i Ante Gelo, Foto: Renato Branđolica/HRT

Zoran Predin otpjevat će svoje dvije pjesme: Što bi mi bez nas i prvi singl s novog albuma Gastarbajter trubadur, Bez tragova i sjene.

Urednice projekta 5.com s Danielom su Gordana Škaljac Narančić i voditeljica Daniela Trbović, urednica emisije je Gordana Škaljac Narančić, a redatelj je Neven Mihael Dianežević.

Galerija
Borna Ćorić, Foto: Renato Branđolica/HRT
Daniela Trbović, Foto: Renato Branđolica/HRT

Emisiju pogledajte i putem multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!