5.com s Danielom: Nina Violić i Davorin Bogović

15.12.2021.

11:17

Autor: HRT

Daniela Trbović, Davorin Bogović i Nina Violić

Daniela Trbović, Davorin Bogović i Nina Violić

Foto: Renato Branđolica / HRT

Nagrađivana glumca, redateljica i scenaristica Nina Violić i legenda rock and rolla Davorin Bogović gosti su emisije 5.com s Danielom u petak 17. prosinca na Prvom u 21:55. 

video thumb

Nina će govoriti o svom dugometražnom igranom prvijencu „Baci se na pod“, o predstavi „Žena popularnog pokojnika“ te o propaloj karijeri blagajnice. 

Otkrit će nam u kakvoj su vezi New York, predstava „Garaža“ i rakija loza. Saznat ćemo sve o egipatskom stilu glume, uspjehu u autoškoli i posebnoj tetovaži.

Davorin će govoriti o zadnjem albumu „Greatest Hits“ i svom novom singlu. Gledatelji će saznati sve o vožnji viličara, zašto je omiljena mušterija taksista i što je Rinči (Davorin) naučio o značenju naušnice u muškom uhu.

Otkrit će nam je li moguće zaspati za mikrofonom, kojim je začinima začinio brak i je li na pozornici poput boksača u ringu. Otpjevat će svoju novu pjesmu „Ljubav kao vjeran pas“ i hit „Moja voljena“.

Urednice projekta su Gordana Škaljac Narančić i voditeljica Daniela Trbović.

Emisiju na području RH pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.

5. com s Danielom

5. com s Danielom

Foto: HTV / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!