5.com s Danielom: Areta Ćurković i Goran Karan

23.03.2022.

11:25

Autor: HRT

Daniela Trbović, Goran Karan i Areta Ćurković

Daniela Trbović, Goran Karan i Areta Ćurković

Foto: Renato Branđolica / HRT

U petak, 25. ožujka, na Prvom programu u 23:40 ne propustite zabavni talk show 5.com s Danielom. U goste dolaze omiljena glumica Areta Ćurković i nagrađivani glazbenik Goran Karan. 

video thumb

Areta će nam govoriti o svojem pjevanju u showu Zvijezde pjevaju. Prisjetit će se i dirigiranja i treme u showu Maestro. Reći će nam za koju je ulogu doživjela hladan tuš, a za koju toplu vodenu dobrodošlicu. Objasnit će nam što točno znači – muliti pred ogledalom, i što dobiva od obožavatelja. Je li opasna po svoje filmske partnere?

Goran će najaviti koncert Korakom po nebu grupe Ocean i prijatelja, 4.travnja u Lisinskom. Saznat ćemo i kako je prošao na audiciji na jednom balkonu. Ispričat će nam voli li plesati, s kim je pjevao u duetu i je li zvijezda u Poljskoj i Turskoj. Podijelit će s nama i dojmove vožnje u indijskom tuk tuku, i reći zašto u autu uvijek ima kupaće i loptice.

Goran Karan

Goran Karan

Foto: Renato Branđolica / HRT

U emisiji Goran će pjevati “Lipa si lipa “, i “Baš me briga “. 

Goran Karan i Areta Ćurković

Goran Karan i Areta Ćurković

Foto: Renato Branđolica / HRT

Urednice projekta su Gordana Škaljac Narančić i voditeljica Daniela Trbović. Redatelj je Neven-Mihael Dianežević.

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!