5.com s Danielom: Ivan Dečak i Božo Vrećo

20.09.2022.

13:42

Autor: HRT

Božo Vrećo, Daniela Trbović i Ivan Dečak

Božo Vrećo, Daniela Trbović i Ivan Dečak

Foto: Renato Branđolica / HRT

Četvrta sezona zabavnog talk-showa "5.com s Danielom" počinje u petak 23. rujna u 20:15 na Prvome programu HTV-a. Prvu emisiju “otvaraju” sjajni gosti, nagrađivani glazbenici Ivan Dečak i Božo Vrećo.

Ivan i Božo su "novi par" jer imaju "Rum na usnama". Prvi put će pjesmu zajedno otpjevati baš u emisiji "5.com s Danielom". Saznat ćemo je li bilo teško i opasno snimanje spota.

video thumb

Otkrit će nam zašto je važno da Ivan zna plivati i kad se publika bacala u vodu zbog Bože. Je li Ivan doista dobar podvodni ribolovac i grizu li ribe?

Božo će ispričati sve o španjolskom dokumentarcu "Maldita" koji govori o sevdahu i o njemu te kakve veze ima poštar s tim filmom. Saznat ćemo što dobiva od obožavatelja i je li glazba krvav posao.

Božo Vrećo

Božo Vrećo

Foto: Renato Branđolica / HRT

Daniela Trbović s veseljem je najavila novu sezonu emisije i pozvala gledatelje da u petak nakon Dnevnika ostanu uz Prvi program HTV-a.

-  Cijela ekipa emisije "5. com s Danielom" raduje se jeseni i novoj, četvrtoj sezoni. Zbog nas nećete imati podočnjake jer smo u novom terminu, odmah nakon Dnevnika. Nadamo se da ćete prvu večer vikenda provesti u društvu naših zanimljivih gostiju koji će vas zabaviti svojim pričama i da ćete poželjeti zaplesati uz naš sjajni kućni band koji vodi Ante Gelo, poručila je Daniela. 

Božo Vrećo, Ivan Dečak i Ante Gelo

Božo Vrećo, Ivan Dečak i Ante Gelo

Foto: Renato Branđolica / HRT

U emisiji ćemo ćuti "Rum na usnama" u izvedbi Ivana i Bože. Pjesmu "Pandora" otpjevat će Božo Vrećo, a Ivan će prvi put na televiziji izvesti pjesmu "Javi se kad stigneš".

Najbolja zabava petkom je... 5.com s Danielom!

Božo Vrećo i Ivan Dečak

Božo Vrećo i Ivan Dečak

Foto: Renato Branđolica / HRT

Urednice projekta su Gordana Škaljac Narančić i Daniela Trbović, redatelj je Vladislav Knežević.

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!