5.com s Danielom: Neda Ukraden i Nenad Ninčević

28.11.2022.

11:57

Autor: HRT

Daniela Trbović, Neda Ukraden i Nenad Ninčević

Daniela Trbović, Neda Ukraden i Nenad Ninčević

Foto: Renato Branđolica / HRT

Petkom na Prvom programu u 20:15 ne propustite emisiju 5.com s Danielom. U talk-showu Daniela Trbović razgovara s poznatim osobama iz Hrvatske i regije o njihovu profesionalnom i privatnom životu, a tu je i kućni bend Ante Gele.  

video thumb

Rado gledani zabavni talk-show “5.com s Danielom” slavi svoje 100. izdanje! U petak, 2. prosinca Daniela Trbović ugostit će Nedu Ukraden, pjevačicu koja je na sceni već šesto desetljeće i snimila je više od četiri stotine pjesama te Nenada Ninčevića, tekstopisca i skladatelja, autora hitova koji pjesme stvara u tisućama.

- Stota emisija je prigoda da zahvalimo našim gostima - sjajnim glazbenicima, glumcima, sportašima, književnicima, plesačima. Dvjesto gostiju dalo nam je svoje dragocjeno vrijeme i u dobrom raspoloženju su se prisjetili zanimljivih zgoda i nezgoda. Pjevali su, svirali i plesali i oni koji to inače ne čine, rekla je Daniela Trbović, zaštitno lice emisije kojoj svi rado dolaze u goste.

Istaknula je da je za uspjeh emisije zaslužno mnogo vrijednih ljudi.

- Četvrtu sezonu na čelu naše moćne gomilice je urednica Gordana Škaljac Narančić koja se predano brine o svim segmentima emisije. Za onaj raspjevani zadužen je Ante Gelo sa sjajnim glazbenicima, razigran i kreativan je i redatelj Vladislav Knežević, stroga i pravedna je sekretarica režije Antonina Ćuk, a naša žena na terenu je asistentica redatelja Ana Marija Tilić.

Ne smijem zaboraviti novinare istraživače koji su naša obavještajna agencija i scenarista Zorana Lazića. Uglavnom, sve ono što naši gledatelji vide rezultat je timskog rada tehnike, kostimografije, šminke, kamermana, rekvizite, ispričala je Daniela te u svome stilu na kraju rekla:

- Slaveći stotu, radujemo se sto i prvoj emisiji!

Daniela Trbović

Daniela Trbović

Foto: Renato Branđolica / HRT

Neda će predstaviti svoju autobiografiju Zora je svanula, prisjetit će se zanimljivog puta na prvi profesionalni nastup i otkriti učinak sorte grožđa Kujundžuša na studiranje. Saznat ćemo je li napokon naučila svirati gitaru i tko je tetovirao njezino ime.

Neda Ukraden

Neda Ukraden

Foto: Renato Branđolica / HRT

Nenad će ispričati zašto je naučio svirati gitaru i kako je dogovorio honorar za svoju grupu "Tutti Frutti". Govorit će o uzbudljivim putovanjima kombijem i o mjuziklu "Naša bila štorija". Saznat ćemo hoće li ga Vlado Kalember opet pustiti pod svoj krov.

Nenad Ninčević

Nenad Ninčević

Foto: Renato Branđolica / HRT

Neda će u emisiji otpjevati svoje hitove: "Zora je", "Za pravu ljubav" i "Kao vino i gitara".

5.com s Danielom

5.com s Danielom

Foto: Renato Branđolica / HRT

Urednice projekta su Gordana Škaljac Narančić i Daniela Trbović. Redatelj je Vladislav Knežević.

Emisiju pogledajte i putem multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!