5.com s Danielom: Arijana Čulina i Neno Belan

16.01.2023.

10:48

Autor: HRT

Petkom na Prvom programu u 20:15 ne propustite emisiju 5.com s Danielom. U talk-showu Daniela Trbović razgovara s poznatim osobama iz Hrvatske i regije o njihovu profesionalnom i privatnom životu, a tu je i kućni bend Ante Gele. Gosti u emisiji 20. siječnja su svestrana umjetnica, nagrađivana glumica i spisateljica Arijana Čulina i glazbenik, omiljeni pjevač Neno Belan.

Arijana i Neno prisjetit će se svoje suradnje u Splitskom akvarelu. Arijana će govoriti o svojoj novoj knjizi "Dva puta u pet minuta" i o četrdeset godina karijere. Saznat ćemo zašto za sebe kaže da je svaštara, tko je Van Goghe, a tko Disco baba. Otkrit će i gdje je još uvijek prepoznaju kao Milijanu.

Neno će najaviti koncert s grupom Fiumens u Domu sportova, 11. veljače, a kojim slave 25 godina rada. Saznat ćemo kako su Đavoli teglili opremu kroz snijegom zameteni Zagreb i mogu li se hitovi Boney M pjevati na klapski način. Ispričat će kako su ih u Sarajevu zvali na bis i gdje nikad neće nastupati.

Neno Belan

Neno Belan

Foto: Renato Branđolica / HRT

Neno će u emisiji pjevati: "Na cvitnu nedilju", "Ulicama grada" i "Jube moja znaj", a Arijana će otpjevati "Le temps des fleurs".

Neno Belan i Ante Gelo

Neno Belan i Ante Gelo

Foto: Renato Branđolica / HRT

Urednice projekta su Gordana Škaljac Narančić i Daniela Trbović. Redatelj je Vladislav Knežević.

Emisiju pogledajte i putem multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!