11:35 / 14.04.2021.

Autor: Komunikacije HRT-a

5.com s Danielom: Blanka Vlašić i Jacques Houdek

Daniela Trbović, Jacques Houdek i Blanka Vlašić

Daniela Trbović, Jacques Houdek i Blanka Vlašić

Foto: Renato Branđolica / HRT

Ovoga petka 16. travnja u 21:50 na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1) Danieli Trbović u goste stiže vrhunska sportašica, dvostruka svjetska prvakinja koja je ostvarila drugi najbolji rezultat u skoku u vis svih vremena, Blanka Vlašić te glazbenik, pjevač i mentor Jacques Houdek.

Gledatelji će saznati je li Blanka Vlašić fascinirana svojim sportskim rezultatima i što sve nije smjela dok je trenirala. Također, otkrit će nam kako izgleda doping test i što je to vječna glad te kad su pletenica i slavljenički ples postali Blankin zaštitni znak.

video thumb

Kako je Gospodin glas postao majstor za obnavljanje glasova i jesu li glasovi jedino što je u stanju obnoviti, otkrit će nam Jacques Houdek u emisiji 5.com s Danielom. Gledateljima će ispričati kako se nosi s pritiskom prije nastupa, je li na Eurosongu zabljesnuo i osmijehom te kako se divi divama.

Jacques će otpjevati dva hita sa svojeg zadnjeg albuma Glavom i bradom: Moj najveći strah i pjesma Teret.

Emisiju na području RH moći ćete pratiti i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci dostupna emitirana izdanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!