5.com s Danielom: Dora Ruždjak Podolski i Ida Prester

30.01.2023.

11:39

Autor: HRT

Petkom na Prvom programu u večernjem terminu ne propustite emisiju 5.com s Danielom. U talk-showa Daniele Trbović u emisiji 3. veljače u 20:45 gostuju nagrađivana kazališna redateljica, intendantica Dubrovačkih ljetnih igara Dora Ruždjak Podolski i multitalentirana glazbenica i voditeljica Ida Prester.

Dora će nam ispričati zašto joj je nagrađivana predstava Črna mati zemla najdraži projekt i najavila je novu režiju, isto u ZKM-u. Je li duša zabave nakon premijere i zašto zabava s njom sliči gimnastičkom natjecanju. Što vuče u koferima po gradu, gdje je jedan odlutao i je li zalutala pred poznati berlinski klub? 

Daniela Trbović, Dora Ruždjak Podolski i Ida Prester

Daniela Trbović, Dora Ruždjak Podolski i Ida Prester

Foto: Renato Branđolica / HRT

Ida će nas podsjetiti da se Trgnemo za ravnopravnost, prisjetila se jedne konferencije koju je vodila. Saznali smo je li kombi za selidbe njezino najdraže prijevozno sredstvo, zašto je važno da je donje rublje uvijek u dobrom stanju i tko je zadužen za vizualne efekte na njezinim nastupima.

Ida će uz pratnju kućnog benda Ante Gele otpjevati: Sutra, Mladiću moj i Dodir.  

Ida Prester i Ante Gelo

Ida Prester i Ante Gelo

Foto: Renato Branđolica / HRT

Urednice projekta su Gordana Škaljac Narančić i Daniela Trbović. Redatelj je Vladislav Knežević.

Emisiju pogledajte i putem multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!