5.com s Danielom: Dražen Žerić - Žera i Hrvoje Kečkeš

08.12.2021.

12:01

Autor: HRT

Dražen Žerić, Daniela Trbović i Hrvoje Kečkeš

Dražen Žerić, Daniela Trbović i Hrvoje Kečkeš

Foto: Renato Branđolica / HRT

Pjevač jedne od najpopularnijih i najdugovječnijih grupa na ovim prostorima, Dražen Žerić Žera i nagrađivani i omiljeni glumac Hrvoje Kečkeš, gosti su emisije 5.com s Danielom koja je na rasporedu u petak, 10. prosinca na Prvom programu u 22:20.

video thumb

Žera će u emisiji najaviti koncert Crvene jabuke u dvorani “Vatroslav Lisinski”, 14. prosinca. Prisjetit će se nastupa u Londonu koji je bio maratonski, unplugged koncerata grupe “Trafo ulje” u ratnom Sarajevu. Otkrit će zašto je ostao gotovo bez svih vezica svojih tenisica, kakav je domaćin Bono Vox i zašto nije postao panker.

Hrvoje Kečkeš

Hrvoje Kečkeš

Foto: Renato Branđolica / HRT

Hrvoje Kečkeš će govoriti o posebnoj energiji kad se predstava izvodi pred “čak” 37 gledatelja. Saznat ćemo što su mu sručili na glavu nakon prve glavne filmske uloge. Prisjetit će se i legendarnog Kaze iz “Bitangi i princeza” te zašto se budi u suzama. Otkrit će kako je zavolio balet i je li ikad zaboravio da ima predstavu.

Žera će otpjevati svoje dvije pjesme: “To mi radi” i ”Nekako s proljeća”.

Dražen Žerić i Ante Gelo

Dražen Žerić i Ante Gelo

Foto: Renato Branđolica / HRT

Urednice projekta su Gordana Škaljac Narančić i voditeljica Daniela Trbović.

Emisiju na području RH pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!