5.com s Danielom: Dubravka Šeparović Mušović i Sreten Mokrović

26.05.2021.

12:29

Autor: HRT

Daniela Trbović, Dubravka Šeparović Mušović i Sreten Mokrović

Daniela Trbović, Dubravka Šeparović Mušović i Sreten Mokrović

Foto: Renato Branđolica / HRT

U petak 28. svibnja u 23:50 na Prvom programu HTV-a u zabavnom talk showu 5.com s Danielom gostuju Dubravka Šeparović Mušović, nagrađivana mezzosopranistica i prvakinja opere HNK u Zagrebu i Sreten Mokrović, poznati i nagrađivani glumac, član Zagrebačkoga kazališta mladih.

video thumb

Dubravka Šeparović Mušović će govoriti o svojem Orfeju u "novom normalnom". Otkrit će kako je završeni studij Arhitekture utjecao na poimanje glazbe i kako je završavalo "mi mi mi" zagrijavanje glasnica. Saznat ćemo zašto je dobila nadimak Schnitzelfrau, zašto kaput nosi i ljeti na probe te je li žena tigrica.

Sreten Mokrović će govoriti o ulozi lava u Čarobnjaku iz Oza i o akciji ispisivanja iz gimnazije kao pripreme za studij glume. Gledateljima će otkriti je li ikad zakasnio na predstavu, o dobrobiti perike te o Izlazu za zatvor. Saznat ćemo sve o Mokrovićevoj specijalizaciji za mokre poslove u obitelji.

Dubravka Šeparović Mušović otpjevat će ariju iz opere Orfej i Euridika te pjesmu "Prijatelji stari gdje ste".

Dubravka Šeparović Mušović i Ante Gelo

Dubravka Šeparović Mušović i Ante Gelo

Foto: Renato Branđolica / HRT


Emisiju pogledajte i putem multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.

Urednice projekta su Gordana Škaljac Narančić i Daniela Trbović, a redatelj je Danko Volarić.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!