5.com s Danielom: Gabi Novak i Maja Vučić

01.12.2021.

10:54

Autor: HRT

Daniela Trbović, Gabi Novak i Maja Vučić

Daniela Trbović, Gabi Novak i Maja Vučić

Foto: Renato Branđolica / HRT

Prva dama domaće šlageristike Gabi Novak i naša poznata glazbenica i psihoterapeutkinja Maja Vučić gošće su zabavnog talk showa 5.com s Danielom. Emisija je na rasporedu u petak, 3. prosinca, na Prvom programu u 22:10

.

video thumb

Saznat ćemo kako Gabi reagira kad je zovu divom. Govorit će o knjizi Siniše Škarice “Knjiga o Gabi”, o suradnji s Majom Vučić na albumu Matije Dedića “Ladies”. Ispričat će nam kako je davih dana bilo na jednoj audiciji i kakve veze imaju lonci, kobasice i Graz, o povlaštenom letu u Dubrovnik i ne baš ugodnom povratku te nosi li i danas “vekericu” u torbi.

Maja će otkriti zašto voli i cijeni Gabi. Gledatelji će dobiti savjet psihologinje kako sačuvati zdravu glavu u ova vremena. Govorit će o zadnjem koncertu grupe Divas, zašto su naljutili mamu Husar, o ekskluzivnoj večeri za nju i Gabi i što planira raditi u mirovini na moru.

Gabi će otpjevati pjesme: “Otok” i “Oko jedne hiže”, a zajedno će izvesti pjesmu “Za mene je sreća” za koju su 2003. godine osvojile nagradu Porin za najbolju vokalnu suradnju.

5.com s Danielom

5.com s Danielom

Foto: Renato Branđolica / HRT

Urednice projekta su Gordana Škaljac Narančić i voditeljica Daniela Trbović.

Emisiju na području RH pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.

Daniela Trbović

Daniela Trbović

Foto: Renato Branđolica / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!