5.com s Danielom: Jelena Rozga i Gordan Giriček

21.11.2022.

11:36

Autor: HRT

Daniela Trbović, Gordan Giriček i Jelena Rozga

Daniela Trbović, Gordan Giriček i Jelena Rozga

Foto: Renato Branđolica / HRT

Petkom na Prvom programu u 20:15 ne propustite emisiju 5.com s Danielom. U talk showu Daniela Trbović razgovara s poznatim osobama iz Hrvatske i regije o njihovu profesionalnom i privatnom životu, a tu je i kućni bend Ante Gele. Vladarica hrvatskih top lista Jelena Rozga i proslavljeni košarkaš Gordan Giriček gosti su ovotjednog zabavnog talk showa koji je na rasporedu 25. studenoga.

video thumb

Jelena će u emisiji govoriti o svojem novom, akustičnom albumu "Minut srca mog" i najaviti koncert u zagrebačkoj Areni 17. prosinca. Saznat ćemo je li istina da je praznovjerna kad je o koncertima riječ i gdje je provela svoju maturalnu večer. Otkrit će po čemu pamti pripreme za spot "Ostani" i kojom posebnom metodom skida šminku. 

Gordan će govoriti o NBA klubovima u kojima je igrao, jesu li mu bile stresne promjene kluba i što znači kad si novi u klub. Saznat ćemo je li Gordan gitaristički talent i što mu je rekao prvi učitelj gitare. Po čemu pamti jednu morsku pustolovinu i zašto je ostala upamćena jedna njegova modna kombinacija – samo su neke od zanimljivih priča koje ćemo čuti u emisiji 5.com s Danielom. 

Jelena Rozga uz pratnju kućnog benda Ante Gele otpjevat će: Oprosti mala, Minut srca tvog i Roba s greškom.

Urednice projekta su Gordana Škaljac Narančić i Daniela Trbović. Redatelj je Vladislav Knežević.

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.  

Daniela Trbović

Daniela Trbović

Foto: Renato Branđolica / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!