5.com s Danielom: Maja Posavec i Stephan Lupino

09.02.2022.

10:50

Autor: Komunikacije HRT-a

Daniela Trbović,  Stephan Lupino i Maja Posavec

Daniela Trbović, Stephan Lupino i Maja Posavec

Foto: Renato Branđolica / HRT

Ovoga petka u goste Danieli Trbović dolaze nagrađivana glumica i glazbenica Maja Posavec i multimedijalni umjetnik svjetskoga glasa Stephan Lupino. Emisija 5. com s Danielom na rasporedu je 11. veljače u 22:10 na Prvome programu Hrvatske televizije.

video thumb

Maja će govoriti o svom zadnjem albumu Bye bye Saturn, o ambicioznoj trinaestogodišnjoj Woman in love i o tremi pred Mrletom iz Leta 3. Otkrit će nam jesu li grupa Detour i publika voljeli njezine viceve. Saznat ćemo zašto je zaljubljena u Bollywood i je li ovladala flamencom. 

Lupino će govoriti o svojem najnovijem opusu i o humanitarnom radu. Otkrit će nam zašto je bio kralj noćnog života New Yorka, ispričat će nam sve o župniku i golišavim ženama na promociji monografije te o sklekovima u restoranu. Saznat ćemo također sve o Lupinovim sportskim uspjesima i može li sa svojim alatom raditi i u brodogradilištu.

Maja Posavec u emisiji će otpjevati dvije pjesme - Chelsea hotel No 2 i Daleko.

Urednice projekta su Gordana Škaljac Narančić i voditeljica Daniela Trbović. Redatelj je Neven-Mihael Dianežević.

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!