11:34 / 17.03.2021.

Autor: HRT - RJ Marketing i Komunikacije

5.com s Danielom: Natko Zrnčić Dim i Joško Čagalj Jole

5.com s Danielom

5.com s Danielom

Foto: Renato Branđolica / HRT

Trener alpskog skijanja i bivši skijaški reprezentativac Natko Zrnčić Dim i popularni pjevač Joško Čagalj Jole ovoga petka 19. ožujka stižu u goste Danieli Trbović u emisiju 5.com s Danielom. Zabavni talk show na rasporedu je u 22:10 na Prvom.

Natko će gledateljima otkriti koja je bila najniža temperature na kojoj je skijao i po čemu pamti ZOI u Torinu i Vancouveru. Saznat ćemo koje je kušnje izdržao njegov brak i koji je njegov modni credo. Također, govorit će i o svojim bizarnim ozljedama.

I Natko i Jole govorit će o svojim nadimcima, a Jole će objasniti kako je bio popularan i prije nego je to postao. Gledatelji će saznati piše li Jole ili pamti telefonske brojeve.

Ima li koljena za nastupe i ima li motor veze s andropauzom te što su videoispričnice, odgovore ćemo saznati u petak 19. ožujka u 22:10 na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1).

Jole će u emisiji otpjevati svoje dvije pjesme Fali meni ona i Pitaš gdje je moja ljubav.

Urednice projekta su Gordana Škaljac Narančić i voditeljica Daniela Trbović. Redatelj je Vlado Knežević.

Emisiju pogledajte i putem multimedijske platforme HRTi u čijoj se videoteci nalaze emitirana izdanja.

video thumb

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!