5.com s Danielom: Nina Badrić i Enis Bešlagić

22.12.2021.

13:14

Autor: HRT

Daniela Trbović, Enis Bešlagić i Nina Badrić

Daniela Trbović, Enis Bešlagić i Nina Badrić

Foto: Renato Branđolica / HRT

Dvoje izvrsno raspoloženih gostiju raspričali su se, raspjevali i rasplesali u silvestarskoj emisiji "5.com s Danielom". Nina Badrić i Enis Bešlagić zabavit će gledatelje u posljednjoj ovogodišnjoj emisiji koja slijedi u petak, 31. prosinca, na Prvom programu u 21:05.

video thumb

Nina će ispričati sve o najnovijem albumu Dani i godine i kako je provela dane ove godine. Saznat ćemo kakve veze ima s Kevinom Costnerom i pozdravljaju li je u kvartu s ave. Otkrit će nam je li bio rasprodan njezin prvi koncert, je li bila uvjerljiva njezina isprika zašto je kasnila na primanje k predsjedniku Republike, tko je Viktorija i je li uopće mogla doći do riječi od svojeg dugogodišnjeg prijatelja Enisa.

Enis će se prisjetiti jedne zapaljive novogodišnje masaže, svojeg prijamnog ispita na kojem je kopao rov i bio televizor. Prepričat će akcijsku scenu na groblju i svoju povezanost s jednim prometnim policajcem. Saznat ćemo zbog čega su morali ponavljati scenu na snimanju filma Gori vatra. Nina se družila s predsjednikom, a Enis je porazgovarao s papom.

Zajedno će otpjevati pjesmu iz filma Gori vatra - Iznad Tešnja, a Nina će pjevati svoje hitove: Dani i godine, Pamtim, Takvi kao ti, Ja još uvijek imam istu želju.

I ovoga petka najbolja zabava je 5.com s Danielom!

Urednice projekta su Gordana Škaljac Narančić i voditeljica Daniela Trbović, a redatelj je Neven-Mihael Dianežević.

Emisiju pogledajte i putem multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.

Daniela Trbović, Enis Bešlagić i Nina Badrić

Daniela Trbović, Enis Bešlagić i Nina Badrić

Foto: Renato Branđolica / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!