5.com s Danielom: Sandra Lončarić i Ivo Amulić

16.02.2022.

12:19

Autor: HRT Komunikacije

Daniela Trbović,  Ivo Amulić i Sandra Lončarić

Daniela Trbović, Ivo Amulić i Sandra Lončarić

Foto: Renato Branđolica / HRT

Sandra Lončarić, prva nacionalna prvakinja Drame osječkog HNK i naša najmlađa nacionalna dramska prvakinja i Ivo Amulić, prvi glas popularne klape Rišpet, nekad pjevač grupe Tutti Frutti, dolaze ovoga petka u goste Danieli Trbović.  Emisija 5. com s Danielom na rasporedu je 18. veljače u 21:50 na Prvom programu Hrvatske televizije.

video thumb

Sandra će govoriti o svojoj Snježani u seriji Nestali te kako ju je opravdani izostanak s hrvatskog doveo do glume, a noćna vožnja vlakom do savršeno pripremljene uloge. Prisjetit će se akcijskih scena u Egiptu, vratolomija s konjem na Đakovačkim vezovima, zašto je požutjela i što znači - Idemo Đurđa.

Ivo će najaviti veliki koncert klape Rišpet u Lisinskom, 23. ožujka. Saznat ćemo da je glumio u kazalištu i u seriji Velo misto. Prepoznaju li ga kao pjevača ili glumca “preko bare” te koji je muški ukras morao ukloniti da bi pjevao u grupi Tutti Frutti. Ispričat će nam u kakvoj su vezi magarac i glazba i je li ostao bez gaća ili mudanti na putu u Švicarsku. 

Ivo će u emisiji otpjevati hit klape Rišpet – Šta mi ljube oćeš kazat i dobro znanu pjesmu Nasloni glavu, grupe Tutti Frutti.

Urednice projekta su Gordana Škaljac Narančić i voditeljica Daniela Trbović. Redatelj je Neven-Mihael Dianežević.

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!