5.com s Danielom: Stevo Karapandža i Sandra Bagarić

21.04.2021.

11:26

Autor: HRT

Daniela Trbović, Sandra Bagarić i  Stevo Karapandža

Daniela Trbović, Sandra Bagarić i Stevo Karapandža

Foto: Renato Branđolica / HRT

I ovoga petka, 23. travnja na Prvom programu u 22:20 ne propustite odličnu zabavu uz emisiju 5. com s Danielom. U goste stiže Sandra Bagarić, cijenjena operna pjevačica i zvijezda operete i mjuzikla te Stevo Karapandža, nagrađivani kuhar i prva kuharska zvijezda s ovih prostora.

video thumb

Sandra će gledateljima otkriti kad je primadona, a kad “primadoma”. Zna li normalno pjevati i kad je bila u goloj vodi na sceni. Govorit će o odokativnom kuhanju i o sevdahu.

U emisiju stiže i Stevo Karapandža koji će se prisjetiti emisije koja ga je proslavila Male tajne velikih majstora kuhinje.

Saznat ćemo sve o ljubičicama u salati i kobasicama u kabrioletu. Je li Stevo bio prvi influencer i zbog čega ima plave potkoljenice – samo su neka pitanja na koja ćemo odgovore saznati u emisiji.

Sandra Bagarić otpjevat će pjesmu Ja ljubim iz filma Tko pjeva zlo ne misli i pjesmu Neka cijeli ovaj svijet iz mjuzikla Jalta Jalta.

Daniela Trbović, Stevo Karapandža i Sandra Bagarić

Daniela Trbović, Stevo Karapandža i Sandra Bagarić

Foto: Renato Branđolica / HRT

Urednice projekta su urednica Gordana Škaljac Narančić i voditeljica Daniela Trbović, a redatelj je Vlado Knežević.

Emisiju pogledajte i putem multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!