5.com s Danielom: Vesna Pisarović i Nikša Bratoš

30.03.2022.

11:40

Autor: HRT

Daniela Trbović, Nikša Bratoš i Vesna Pisarović

Daniela Trbović, Nikša Bratoš i Vesna Pisarović

Foto: Renato Branđolica / HRT

Omiljena pop i jazz pjevačica Vesna Pisarović i nagrađivani glazbenik, producent i aranžer Nikša Bratoš gosti su ovotjedne emisije 5.com s Danielom. Budite s nama u petak, 1. travnja, u 21:55 na Prvom.

video thumb

Vesna će se prisjetiti svih zgoda i nezgoda na prvom berlinskom koncertu. Najavit će i svoj veliki koncert u Domu sportova 29. travnja. Otkrit će nam kako joj je Lambada donijela prvu pobjedu na natjecanju i je li vodila dvostruki život. Saznat ćemo voli li sevdah, kako je "udomila" bicikl, i zašto je ponekad izgledala kao neka druga žena. 

5.com s Danielom

5.com s Danielom

Foto: Renato Branđolica / HRT

Saznat ćemo i gdje Nikša "skladišti" svoja 43 Porina! Kako jedinac može imati brata i je li u muzičkoj bio dečko koji obećava? Objasnit će nam zašto je prodao samo pedesetak primjeraka ploče grupe Bonton Baya i je li moguće svirati Beatlese na šargiji. Gdje je Bosanac, a gdje Dalmatinac.

Vesna Pisarović pjeva "Neka ljudi govore" i "Daleko, daleko".

Urednice projekta su Gordana Škaljac Narančić i voditeljica Daniela Trbović. Redatelj je Neven-Mihael Dianežević.

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!