5.com s Danielom: Vladimir Kočiš Zec i Slavko Sobin

01.03.2022.

15:03

Autor: HRT

Vladimir Kočiš Zec, Daniela Trbović i Slavko Sobin

Vladimir Kočiš Zec, Daniela Trbović i Slavko Sobin

Foto: Renato Branđolica / HRT

Gosti ovotjedne emisije 5.com s Danielom su cijenjeni glazbenik, kantautor Vladimir Kočiš Zec i popularni glumac Slavko Sobin. Emisija je na rasporedu u petak, 4. ožujka u 23:15 na Prvom programu HTV-a.

Zec će najaviti koncert “Sanja, Marinko i Zec pjevaju pjesme Novih fosila” koji će se održati 5. travnja u Lisinskom. Prisjetit će se što je kupio od prvog honorara i jesu li se Novi fosili bavili dizajnom interijera. Saznat ćemo kako je najbolje konzumirati puretinu. Prisjetit će se jedne vaterpolske utakmice i Eurovizije 1987. godine. 

Slavko Sobin će u emisiji otkriti zašto je na studij glume u L.A.-u došao u gipsu i modricama. Saznat ćemo što je sve uništio na snimanjima i što je sve snimio prošle godine. Zamijenjuju li ga s Adrienom Brodyjem i tko su dvije cure s kojima živi. Reći će nam i je li zaljubljen u violinu.

5.com s Danielom - petak, 4. ožujka na Prvom

5.com s Danielom - petak, 4. ožujka na Prvom

Foto: Renato Branđolica / HRT

Urednice projekta su Gordana Škaljac Narančić i voditeljica Daniela Trbović. Redatelj je Neven-Mihael Dianežević.

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!