62. Festival zabavne glazbe Split 2022., prijenos finalne večeri

27.06.2022.

19:38

Autor: HRT

Nedjelja, 3. srpnja na Prvom

Nedjelja, 3. srpnja na Prvom

Foto: 62. Festival zabavne glazbe Split 2022. / promo

U nedjelju 3. srpnja na Prvom programu HTV-a u 21:05, na Drugom programu HR-a te preko multimedijske usluge HRTi prenosimo finalnu večer 62. Festivala zabavne glazbe Split 2022.

I ove će godine Splitski festival privući mnoštvo ljubitelja zabavne glazbe kako na Prokurativama tako i u televizijskom prijenosu. Naći će se tu za svakoga ponešto, a svoje favorite moći ćemo birati između 25 novih skladbi u izvedbama poznatih pjevača domaće glazbene scene. Sve njih prati veliki festivalski orkestar kojim ravnaju Joško Banov i Tonći Ćićerić

video thumb

Među ostalima, čut ćemo doajena šansone Ibricu Jusića, zatim poznatog belcanto pjevača Gorana Karana, tu su i neizostavni Tedi Spalato, Neno Belan, klapa Rišpet, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Jasmin Stavros, Danijela, Lorena, Luka Nižetić, Ivana Kovač, kao i popularna Lile-Lidija Bačić ali i gostujući, no već sasvim udomaćeni, Marko Tolja. Svi su oni garancija dobre zabave. 

Nedjelja, 3. srpnja na Prvom

Nedjelja, 3. srpnja na Prvom

Foto: 62. Festival zabavne glazbe Split 2022. / promo

Festivalskim programom ove će nas godine voditi Doris Pinčić i Duško Ćurlić.

Redatelj prenosa je Neven Mihael Dianežević, a urednik Željen Klašterka. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!