69. Pulski filmski festival

13.07.2022.

19:44

Autor: HRT

Pula Film Festival, arhivska fotografija

Pula Film Festival, arhivska fotografija

Foto: Sasa Miljevic / Pixsell

U ponedjeljak 18. srpnja na Trećem programu u 20:05 prikazujemo posebnu emisiju posvećenu 69. Pulskom filmskom festivalu. Sedam festivalskih dana i noći razgovaramo s autorima najnovijih hrvatskih i stranih filmova, kritičarima, producentima... 

Osim filmova u domaćoj i međunarodnoj konkurenciji, i ove godine na Pulskom filmskom festivalu možemo uživati u projekcijama filmskih klasika, ali i posebnim projekcijama najboljih europskih filmova, te filmova za djecu i mlade.  

Doznajte kakvi su filmovi u ovogodišnjoj konkurenciji a s članovima ocjenjivačkih sudova, uglednim inozemnim filmašima, ljudima koji su život posvetili filmskoj umjetnosti razgovarat će povjesničar filma Daniel Rafaelić.

Kakvi su filmovi, izložbe, okrugli stolovi, popratni programi i atmosfera na ovogodišnjem 69. Pulskom filmskom festivalu, doznajte u posebnim emisijama na Trećem kanalu Hrvatske televizije.

Novinarka su Jelena Jindra i Hanja Rakovac Mašić, redateljica Vesna Luković, a urednica Koraljka Kirinčić.  

Emisiju na području RH pratite i preko multimedijske usluge HRTi.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!