A strana - novogodišnji specijal

20.12.2021.

14:05

Autor: HRT

A strana

A strana

Foto: Dario Njavro / HRT

Nova Godina dolazi, prepustite se pjesmi i plesu, veseloj atmosferi te raspjevano dočekajmo 2022. godinu!  Budimo večeras svi mladi u srcima, zaboravimo brige jer bolja i ljepša godina je pred nama. Ne propustite najbolju zabavu na A strani u petak 31. prosinca u 22:05 na Prvom programu HTV-a.

video thumb

Mladi pjevači i bend A strane pobrinut će se za izvrsnu glazbu, pridružit će im se gosti: Zorica Kondža, Vanna, Massimo, Goran Karan, Stanko Šarić i Najbolji hrvatski tamburaši, grupa Detour, Psihomodo pop, a voditeljima Dušku Ćurliću i Ivanu Vukušiću u pomoć je došao Davor Gobac.

Galerija
Duško Ćurlić, Davor Gobac i Ivan Vukušić, Foto: Dario Njavro /HRT
A strana , Foto: Dario Njavro /HRTVanna, Foto: Dario Njavro /HRTA strana, Foto: Dario Njavro /HRT

Luda novogodišnja noć je pred nama, a kako stara izreka kaže: kako se oprostite od ove, takva će vam biti i nova. Posljednje sate ove stare provedite pjevajući i plešući uz A stranu na Prvom. I neka nam ova 2022. bude vesela i sretna!

Galerija
A strana, Foto: Dario Njavro /HRT
Davor Gobac, Massimo, Zorica Kondža i Goran Karan , Foto: Dario Njavro /HRT

Redatelj je Ivan Miladinov, scenograf Dragutin Broz, majstor rasvjete Marko Foretić, a montažeri Boris Lukša, Hrvoje Mršić i Tihomir Tonžetić.

A strana

A strana

Foto: Dario Njavro / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!