A strana

05.03.2023.

18:53

Autor: HRT

Nedjelja, 12. ožujka na Prvom

Nedjelja, 12. ožujka na Prvom

Foto: A strana / HRT

U ovoj A strani, premijerno prikazanoj u siječnju 2022. godine, o antologijskim glazbenim albumima u društvu Siniše Škarice, producenta i glazbenog urednika, i Petra Pece Popovića, rokoholičara i dobrog duha rock'n'rolla!  

video thumb

Antologijski albumi mijenjali su glazbu, postali su zvučni dokumenti jednog vremena, a suvremenici Škarica i P. Popović prisjetili su se ljudi koji su svojom energijom, muzikalnošću i hrabrošću zauvijek promijenili svijet glazbe, a i njih osobno.

Galerija
Nedjelja, 12. ožujka na Prvom  , Foto: A strana /HRT
Nedjelja, 12. ožujka na Prvom  , Foto: A strana /HRTNedjelja, 12. ožujka na Prvom  , Foto: A strana /HRTNedjelja, 12. ožujka na Prvom  , Foto: A strana /HRT

Kakvo je čudo izazvao Arsenov album "Čovjek kao ja", s kojom je energijom 21-godišnji Dado Topić stvarao prvi album grupe Time, zašto je glazbu Indexa obilježila ljepota duše Davorina Popovića, gdje su se kalili Goran Bregović i Bijelo dugme, kako je snimljen album debitantice "Dnevnik jedne ljubavi" i s kakvom energijom su se pojavili mladi glazbenici novog vala, samo su neke teme o kojima su naši gosti u društvu Josipe Lisac te klavijaturista Indexa Ranka Rihtmana i Nenada Jurina podijelili svoja sjećanja te tako potvrdili kako je glazba njihov život i umjetnost koju žive!  

Galerija
Nedjelja, 12. ožujka na Prvom, Foto: A strana /HRT
Nedjelja, 12. ožujka na Prvom  , Foto: A strana /HRTNedjelja, 12. ožujka na Prvom  , Foto: A strana /HRTNedjelja, 12. ožujka na Prvom  , Foto: A strana /HRTNedjelja, 12. ožujka na Prvom  , Foto: A strana /HRTNedjelja, 12. ožujka na Prvom  , Foto: A strana /HRT

A stranu ne propustite u nedjelju, 12. ožujka, u 16:50 na Prvom.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!