A strana: Dvostruki album za sjećanje

05.02.2022.

13:37

Autor: HRT

A strana

A strana

Foto: Dario Njavro / HRT

U posljednjoj emisiji A strane ove sezone prisjetili smo se slogana kojim je sve i počelo: tulum je subotom kod nas, pjevamo i sviramo ono što volimo, ono što pamtimo!  I zato uživajte u A strani u subotu 12. veljače u 20:10 na Prvom!

video thumb

Uživajte u dvostrukom albumu za sjećanje koji je za vas pripremila A i B strana: dio pjesama izabrali su vjerni pratitelji emisije na Facebookovoj stranici B strana glasajući za svoje najdraže pjesme, a drugi dio pjesama izabrala je A strana - mladi pjevači koji su poželjeli gledateljima darovati izvedbe sebi dragih pjesama. 

A strana

A strana

Foto: Dario Njavro / HRT

Posljednja "A strana" bila je prilika da se mladi pjevači prisjete kako je bilo živjeti zajedno ovih pet godina, pripremati se za 36 emisija te sate i sate provoditi zajedno.  Prijateljstva su obilježila sudjelovanje mladih pjevača u "A strani", a i naši gosti prisjetili su se glazbenih suradnji. 

Galerija
A strana , Foto: Dario Njavro/HRT
A strana, Foto: Dario Njavro/HRTA strana, Foto: Dario Njavro/HRTA strana, Foto: Dario Njavro/HRTA strana, Foto: Dario Njavro/HRT

Pero Galić ponovno je razveselio Daniela Juriševića, Nina Badrić je s Filipom Rudanom i Vjekom Ključarićem otpjevala hit Dine Dvornika, a Massimo je svoju izvedbu posvetio Akiju Rahimovskom.

A strana

A strana

Foto: Dario Njavro / HRT

Prvi put u A strani čuli smo hit Bijelog dugmeta u izvedbi Željka Bebeka, omiljeni bend mlade publike Silente te klapu Iskon koja nas je podsjetila na najljepše Oliverove pjesme! Itekoliko dobrih razloga da ovu subotu budemo zajedno!

A strana

A strana

Foto: Dario Njavro / HRT

Emisiju na području RH možete pratiti i preko multimedijske usluge HRTi.

Galerija
A strana , Foto: Dario Njavro/HRT
A strana, Foto: Dario Njavro/HRTA strana, Foto: Dario Njavro/HRTA strana, Foto: Dario Njavro/HRTA strana, Foto: Dario Njavro/HRTA strana, Foto: Dario Njavro/HRTA strana, Foto: Dario Njavro/HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!