13:39 / 06.04.2021.

Autor: HRT

Agatha Raisin

Utorak, 13. travnja na Prvom

Utorak, 13. travnja na Prvom

Foto: Agatha Raisin / 2. sezona

U utorak 13. travnja na Prvom programu u 15:55 slijedi druga epizoda druge sezone serije Agatha Raisin snimljene prema romanu M. C. Beaton.

Agatha Raisin, vlasnica londonske agencije za odnose s javnošću, naizgled ima sve. Novac joj ne predstavlja nikakav problem, ima raskošan apartman na obali rijeke i uspješnu karijeru. No unatoč profesionalnim postignućima, Agatha je duboko nezadovoljna i razočarana. Maštajući o mirnijem životu, daleko od svega, odlučuje se na rano umirovljenje i seli se u seoce Carsely u Cotswoldsu.

Utorak, 13. travnja na Prvom

Utorak, 13. travnja na Prvom

Foto: Agatha Raisin / 2. sezona

U 2. epizodi u rješavanju ubojstva Jonnyja Shawparta Agatha se suočava s najtežim izazovom dosada. Primorana je birati između odanosti ženama Carselyja i ambicije da riješi slučaj.

U seriji glume Ashley Jensen (Agatha Raisin), Katy Wix (Gemma Simpson), Jamie Glover (James Lacey), Jason Merrells (Sir Charles Fraith), Mathew Horne (Roy).

Odabrala ju je Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!